Hyppää sisältöön

Vertaistuokiot aikuisemmille opiskelijoille

Millaista on olla tänä päivänä aikuisempi opiskelija? Onko sinullakin mielessäsi asioita, joista haluaisit jutella toisten aikuisempien opiskelijoiden kanssa?

Aikuisempien opiskelijoiden vertaistuokioihin voi tulla kuuntelemaan ja keskustelemaan toisten aikuisempien opiskelijoiden kanssa viikoittain vaihtuvista teemoista. Tuokiot järjestetään ohjatusti Zoomissa maanantaisin klo 17.00–19.00 ajanjaksolla 17.10.–14.11.2022. Tuokioille pääsee mukaan anonyymisti, ilmaiseksi ja ennakkoilmoittautumisen kautta.

Tuokioissa jaetaan ajatuksia ja tuntemuksia vaihtuvista teemoista ohjatusti. Keskustelua luotsaa Nyytin harjoittelija Mervi Kuusisto sekä vapaaehtoinen apuohjaaja.

Kaikki aikuisemmiksi opiskelijoiksi itsensä identifioivat ovat tervetulleita mukaan. Tuokioon voit tulla vaikka joka viikko tai vain kerran – ihan oman fiiliksesi mukaan! Voit osallistua tuokioihin omalla nimelläsi, lempinimelläsi tai anonyymillä nimimerkillä. Mukaan voi tulla kuuntelemaan sekä keskustelemaan video- ja ääniyhteyden tai chatin kautta.

Tuokiot alkavat rennolla ja lyhyellä esittäytymiskierroksella, jonka jälkeen osallistujat pääsevät Flinga-sivuston avulla kertomaan anonyymisti, mistä teeman sisällä juteltaisiin. Tämän jälkeen luvassa on vapaamuotoista ja lämminhenkistä keskustelua näistä kiinnostavista aiheista. Pidetään välissä myös vartin tauko. Tuokioilla noudatetaan Nyytin turvallisemman tilan periaatteita, joihin sitoudutaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Ajankohdat ja teemat:

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tuokioille tapahtuu tämän lomakkeen kautta. Onnistuneesta ilmoittautumisesta saat automaattisen yhteenvedon antamaasi sähköpostiin, sekä ennen tuokion alkua saat linkin Zoomiin. Paikkoja tuokioille on rajatusti, joten peruutathan osallistumisesi tuokioiden ohjaajalle, jos olet estynyt osallistumaan.

Heräsikö kysyttävää vertaistuokioista?

Ota rohkeasti yhteyttä: