Treenataan sosiaalisia taitoja -nettiryhmä 20.3. – 28.4.

Onko sinun vaikea lähestyä ja tutustua uusiin ihmisiin? Haluaisitko löytää uusia kavereita tai syventää kaverisuhteitasi, mutta keinot ovat hukassa? Tule mukaan Treenataan sosiaalisia taitoja -nettiryhmään.

Nettiryhmässä (20.3. – 28.4.2017) käsitellään sosiaalisiin taitoihin ja tutustumiseen liittyviä kysymyksiä ja harjoitellaan sosiaalisia taitoja. Voit jakaa ryhmässä kokemuksia ja saada vinkkejä toisilta ryhmäläisiltä.

Ryhmä on tarkoitettu noin 18–35-vuotiaille opiskelijoille kaikkialla Suomessa. Ryhmä koostuu ohjatusta foorumikeskustelusta sekä ohjatuista ryhmächateista. Nettiryhmä toteutetaan Tukinet-sivustolla ja käydyt keskustelut näkyvät vain ryhmän jäsenille. Ohjaajina toimivat Nyytin työntekijät.

Nettiryhmä kestää kuusi viikkoa, se alkaa maanantaina 20.3. ja päättyy perjantaina 28.4. Kullakin viikolla on oma teemansa. Lisäksi ryhmään sisältyy sosiaalisia taitoja käsitteleviä harjoituksia, joita pääset kokeilemaan keskustelussa ja omassa arjessasi ryhmän aikana. Nettiryhmään osallistuminen edellyttää halua sitoutua ryhmään ja osallistumista keskusteluun viikoittain foorumilla ja chatissa. Ryhmächatit ovat keskiviikkoisin klo 17.30 – 18.30. Ensimmäinen chat pidetään ke 22.3.

Treenataan sosiaalisia taitoja -ryhmä on maksuton. Ryhmään valituille lähetetään sähköpostitse tarkempaa tietoa nettiryhmästä. Ryhmään otetaan 30 osallistujaa. Haku ryhmään on päättynyt.

Lisätietoja: suunnittelija Päivi Kohta, paivi.kohta@nyyti.fi, gsm 050 572 4819