Hyppää sisältöön

Elämäntaitokurssi ® -vertaisryhmä 

Huom! Ilmoittautuminen on päättynyt.

Pohditko, miten jaksaa paremmin opinnoissa ja arjessa? Miten löytää aikaa rentoutumiselle? Kuinka tunnistaa omia voimavaroja? Entä mietitkö, millaista on omannäköinen elämä ja itselle hyvä arki? 

Näitä kysymyksiä pohditaan seuraavan kerran Elämäntaitokurssilla 3.10.-4.11.2022.

Viiden viikon ajan ryhmässä käsitellään arjen- ja elämänhallintaan sekä itsetuntemukseen liittyviä kysymyksiä. Ryhmän aikana sinulla on mahdollisuus löytää uusia oivalluksia ja keinoja, jotka tukevat jaksamistasi arjessa ja opinnoissa. Ryhmä toteutuu tiedon, tehtävien sekä yhteisen jutustelun kautta Discordissa suljetulla alustalla. Joka viikko käsitellään eri teemaa sekä kokoonnutaan keskiviikkoisin ohjattuun chattiin klo 16.30-18! Ryhmää ohjaa Nyytin työntekijä Laura Porevirta sekä apuohjaajana toimii Nyytin vapaaehtoinen. Ryhmä on tarkoitettu kaikille täysi-ikäisille opiskelijoille ja ryhmään osallistutaan täysin anonyymisti sekä ilmaiseksi.

Kurssin sisältö

Ryhmä perustuu NYYTIN ELÄMÄNTAITOKURSSI®-konseptiin ja taustamateriaalina ryhmässä käytetään: Ole oman elämäsi tähti !-opiskelijan opas elämäntaidoista 

Teemaviikot ryhmän aikana:

  1. viikko: ARJEN PERUSPALIKAT 
  1. viikko: STRESSI JA PALAUTUMINEN 
  1. viikko: ARVOT JA TAVOITTEET 
  1. viikko: TUNTEET JA AJATUKSET 
  1. viikko: MITEN TÄSTÄ ETEENPÄIN? 

Ilmoittautuminen

Paikat ryhmään täytettiin ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautuminen on nyt päättynyt. Ilmoittautuminen on sitova. Onnistuneesta ilmoittautumisesta sai automaattisen vahvistuksen lomakkeella antamaasi sähköpostiin. Ryhmän toiminta perustuu Nyytin turvallisemman tilan periaatteisiin, joihin sitoudutaan ilmoittautumisen yhteydessä. 

Lämminhenkinen ja kannustava elämäntaitojen kurssi. Suosittelen lämpimästi kaikille!

Heräsikö kysyttävää Elämäntaitokurssista?

Ota rohkeasti yhteyttä: laura.porevirta@nyyti.fi