Elämäntaitokurssi verkossa 18.4. – 9.6.

Pohditko, miten jaksaa paremmin opinnoissa ja arjessa? Miten löytää aikaa rentoutumiselle? Kuinka tunnistaa omia voimavaroja? Entä millaista on omannäköinen elämä ja itselle hyvä arki?

Tule mukaan Elämäntaitokurssille verkossa (18.4. – 9.6.2017). Ryhmämuotoisella kurssilla käsitellään arjen- ja elämänhallintaan sekä itsetuntemukseen liittyviä kysymyksiä. Voit jakaa kokemuksia ja saada vinkkejä omaan arkeesi toisilta ryhmäläisiltä. Kurssin keskiössä on osallistujien elämäntaitojen lisääminen ja osallistujien keskinäinen vertaistuki.

Kurssi on tarkoitettu kaikille 18 – 35 -vuotiaille opiskelijoille. Ryhmä toteutetaan suojatussa ympäristössä eli keskusteluihin pääsevät osallistumaan vain ryhmän jäsenet. Ryhmässä esiinnytään nimimerkeillä.

Järjestämme kurssin yhteistyössä Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö YTHS:n sekä Suomen Mielenterveysseuran kanssa. Ohjaajina toimivat Nyytin ja YTHS:n työntekijät ja kurssi toteutetaan Tukinet-sivustolla.

Kurssi koostuu ohjatusta foorumikeskustelusta sekä ohjatuista ryhmächateista. Kurssille osallistuminen edellyttää halua sitoutua ryhmään ja voimavaroja osallistua keskusteluun viikoittain foorumilla ja chatissa. Osallistumalla keskusteluun hyödyt itse ryhmästä ja annat myös toisille ryhmäläisille mahdollisuuden vertaistukeen.

Elämäntaitokurssi kestää kaksi kuukautta. Se alkaa tiistaina 18.4. klo 12 ja päättyy 9.6 klo 16. Kurssi on maksuton. Ryhmä on täynnä.

Ryhmään valituille ilmoitetaan asiasta sähköpostilla.

Lisätietoja: suunnittelija Annina Lindberg, annina.lindberg@nyyti.fi  gsm 050 341 7473