#mitäkuuluu-kampanja 26.9. – 10.10.2016

#mitäkuuluu-kampanja 26.9. – 10.10.2016


Tule mukaan #Mitäkuuluu -kampanjaan. Kysy niin kaverilta kuin itseltäsikin maailman tärkein kysymys: Mitä sulle kuuluu? Samalla voit olla mukana levittämässä tärkeää sanomaa välittämisestä ja huolenpidosta. Tapoja osallistua kampanjaan on monia. Tsekkaa alta, miten voit olla mukana.

#Mitäkuuluu -kampanja on osa Maailman mielenterveyspäivän (10.10.) kampanjointia, jonka teemana on tänä vuonna aito välittäminen, arvostavat kohtaamiset ja puheeksi ottaminen. Suomessa Maailman mielenterveyspäivää koordinoi Suomen Mielenterveysseura. #mitäkuuluu #kymppikymppi


Tule mukaan kampanjaan – tapoja osallistua on monia:

Kampanjaan voit osallistua monin eri tavoin. Voit valita itse, mikä on sinulle mieluisin ja sopivin tapa olla mukana – pääasia että osallistut. Laitetaan yhdessä hyvä kiertämään!

Jaa kuva tai video somessa

Jaa Instagramissa kuva tai video siitä, millaisilla asioilla ja teoilla osoitat välittämistä sekä hyvää fiilistä niin toisille kuin itsellesikin. Merkitse postauksesi tunnisteella #mitäkuuluu, #kymppikymppi sekä @nyytiry. Tutustu kuvien ja videoiden jakamista koskeviin sääntöihin.

Kerro tarina

Kerro sivuillamme tarinasi välittämisestä ja huolenpidosta. Voit kertoa tilanteesta, jossa olet tarjonnut apua ja läsnäoloa kaverillesi. Voit myös kertoa vaikkapa siitä, miten itse olet saanut apua vastaan haastavassa elämäntilanteessa ja miltä se on tuntunut.

Osallistu keskusteluun Foorumilla

Hyppää mukaan Nyytin foorumilla käytävään keskusteluun. Jaa ideasi ja ajatuksesi siitä, miten auttaa ja tsempata kaveria jolla on vaikeaa. Miten ottaa hankalia asioita puheeksi ja kysyä toiselta: Mitä sulle kuuluu – ihan oikeesti. Voit myös kertoa oman kokemuksesi avun ja tuen vastaanottamisesta.

Tule chattailemaan

Maanantaina 10.10. klo 18 – 20 järjestämme chatin kampanjan aihepiiriin liittyen. Tule mukaan vaihtamaan kuulumia ja jakamaan ajatuksia, kokemuksia sekä fiiliksiä välittämisestä ja huolenpidosta.

Tutustu materiaaliin

Lue lisää siitä, mitä voit tehdä jos huomaat että toisella on vaikeaa – miten ottaa asian puheeksi ja osoittaa toiselle että välittää. Tutustu myös keinoihin, joilla voit huolehtia itsestäsi ja omasta hyvinvoinnistasi.


Lisätietoja kampanjasta
: suunnittelija Marjo Siltanen, marjo.siltanen@nyyti.fi, 050 449 9360


Muualla verkossa

Kymppikymppi – Maailman mielenterveyspäivä – Suomen mielenterveyspäivä

Word Mental Health Day 2016 – Wold Health Organisation (WHO)