Hyppää sisältöön

Osallistu kampanjaan

Opiskelijoiden mielenterveyspäivän kampanjaan voit osallistua monella tapaa sosiaalisessa mediassa. Tule mukaan tekoihin mielen hyvinvoinnin puolesta! Opiskelijoiden mielenterveyspäivä tehdään etänä, mutta yhdessä.

Tutustu alla oleviin osallistumisen muotoihin

Järjestä toimintaa yhteisösi somekanavissa

Opiskelijoiden mielenterveyspäivänä 22.4. toimitaan mielenterveyden puolesta. Kutsumme kaikki mukaan ideoimaan ja toteuttamaan pieniä tekoja mielen hyvinvoinnin lisäämiseksi. Tekoja voi toteuttaa kuka vain, niin opiskelijat kuin henkilökunta. Tekojen ideoinnissa rajana on vain mielikuvitus. Jos postaat toiminnasta someen, muista käyttää kampanjan hashtageja.

Täältä löydät vinkkejä tekojen ideoimiseen. Kun tiedät, mitä aiot toteuttaa Opiskelijoiden mielenterveyspäivänä, voit ilmoittaa siitä etukäteen lomakkeella, jonka löydät täältä.

Osallistu some-haasteeseen

Me kaikki tarvitsemme joskus elämämme aikana apua. Sinä olet #AvunArvoinen koska tahansa tunnetkaan toisten apua ja tukea kaipaavasi.

Osallistu Opiskelijoiden mielenterveyspäivän kampanjaan 12–23 huhtikuuta jakamalla omia ajatuksiasi ja kokemuksiasi avun hakemisesta. Kannusta ystäviä tekemään samoin. Avoimuudella annat ympärillä oleville ihmisille kaivatun tilan kokea olevansa #AvunArvoinen.

Yhdessä voimme purkaa niin sisäiset kuin yhteiskunnalliset esteet jotka ovat avun hakemisen esteenä!

 

Tule mukaan – Opiskelijoiden mielellä on väliä!

#AvunArvoinen #VärdHjälp #HelpWorthy

#OMTP

#Mielenterveys