Hyppää sisältöön

Osallistu kampanjaan


Osallistu kampanjaan ja tule mukaan!

Opiskelijoiden mielenterveyspäivän kampanjaan voit osallistua monella tapaa niin netissä kuin livenäkin. Tule mukaan toimimaan mielen hyvinvoinnin puolesta! Opiskelijoiden mielenterveyspäivä tehdään yhdessä.

Tutustu alla oleviin osallistumisen muotoihin:

Järjestä toimintaa opiskeluyhteisössäsi

Opiskelijoiden mielenterveyspäivänä 25.4. toimitaan mielenterveyden puolesta. Kutsumme kaikki mukaan ideoimaan ja toteuttamaan pieni tekoja mielen hyvinvoinnin lisäämiseksi opiskeluyhteisöissä ympäri Suomen.

Toimintaa voi järjestää kuka vain, niin opiskelijat kuin henkilökunta. Se voi olla rentoa ja POP UP -henkistä, kuten tietoiskuja stressistä tai vaikkapa yhteinen hengähdystauko. Toiminnan järjestämisessä rajana on vain mielikuvitus.

Täältä löydät vinkkejä toiminnan järjestämiseen.

Kun tiedät, mitä aiot järjestää Opiskelijoiden mielenterveyspäivänä, voit ilmoittaa siitä etukäteen lomakkeella. Näin autat tekemään näkyväksi kaikkea sitä, mitä kampanjan aikana eri puolilla Suomea tapahtuu. Samalla saat näkyvyyttä järjestämällesi toiminnalle. Ilmoitetut tempaukset julkaistaan kampanjasivuilla.

Ilmoita toiminnastasi täyttämällä tämä lomake.

Osallistu somehaasteeseen! #ruuhkakevät

Voit osallistua kampanjaan myös sosiaalisessa mediassa. Somehaaste julkaistaan kampanjan alussa.

Hyvinvoinnin iltakoulu 25.4.2019: #Ruuhkakevät – Uskalla olla kiireetön!

Osana Opiskelijoiden mielenterveyspäivää järjestään torstaina 25.4.2019 klo 17 – 18.30 Hyvinvoinnin iltakoulu -tilaisuus, jonka teemana on: #Ruuhkakevät – Uskalla olla kiireetön! Paikkana toimii Helsingin yliopiston pääkirjaston Ohjauskulma (Fabianinkatu 30, kirjaston aula).

Tilaisuudessa kuullaan ja keskustellaan mm. seuraavista kysymyksistä: Haittaako kiire ja suorittaminen elämää? Voisiko välillä ottaa iisimmin? Kuinka palautua ja jaksaa paremmin ruuhkaisessa opiskeluarjessa? Tilaisuus on maksuton ja se on avoin kaikille aihepiiristä kiinnostuneille. Järjestäjinä toimivat Nyyti ry sekä Mielenterveyden keskusliitto. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

#ruuhkakevät #opiskelijoidenmielenterveyspäivä 

Tule mukaan – Opiskelijoiden mielellä on väliä!