Hyppää sisältöön

Kampanja 2019

Opiskelijoiden mielenterveyspäivä järjestetään jälleen tänä keväänä. Päivää vietetään torstaina 25.4. ja sen ympärillä kampanjoidaan kahden viikon ajan 15. – 26.4.2019. Tarkoituksena on herättää keskustelua opiskelijoiden mielenterveydestä sekä kutsua kaikki mukaan toimimaan mielen hyvinvoinnin puolesta. Lue lisää kampanjasta.

Kampanjan teema 2019: #ruuhkakevät – Mikä stressaa?

Opiskelijoiden mielenterveyspäivällä on vuosittain vaihtuva teema. Vuoden 2019 kampanja-teemana on stressi. Teemavalinnalla halutaan nostaa esiin stressin tunnistamisen ja siihen vaikuttamisen merkitystä mielenterveydelle. Sillä miten käsittelemme stressiä, on suunnaton vaikutus hyvinvointiimme. Stressi ei ole vain yksilöstä kiinni, vaan yhteisöllä on suuri rooli. Kampanjan aikana jaetaan sosiaalisessa mediassa monipuolista ja kiinnostavaa stressi-teemaista sisältöä. Pysyhän siis kuulolla ja seuraa tunnistetta: #ruuhkakevät

Osallistu #ruuhkakevät -kampanjaan!

Opiskelijoiden mielenterveyspäivänä torstaina 25.4. kannustetaan osallistumaan #ruuhkakevät -kampanjaan. Opiskeluyhteisöt eri puolilla Suomea voivat ideoida ja toteuttaa erilaisia tekoja stressin tiedostamisen ja mielen hyvinvoinnin lisäämiseksi omassa arjessaan. Mielenterveyspäivä on avoin kaikille, niin opiskelijoille kuin ammattilaisille. Toiminnan järjestämisessä rajana on vain mielikuvitus. Tapahtumaan voi myös osallistua Facebookissa.
Muista käyttää hashtageja #ruuhkakevät ja #opiskelijoidenmielenterveyspäivä kun postaat toiminnasta sosiaaliseen mediaan!

Lush Finland on mukana tukemassa Opiskelijoiden mielenterveyspäivää!

Lush Finland tukee kampanjaa ja lahjoittaa kampanjan aikana myytyjen Charity Pot -voiteiden tuoton Opiskelijoiden mielenterveyspäivän kampanjan tukemiseen.
Kiitos LUSH Finland, kun olette mukana tukemassa opiskelijoiden mielenterveyspäivää ja vähentämässä mielenterveysongelmiin liittyvää stigmaa!

Yhteystiedot
Annu Komulainen, vaikuttamisen asiantuntija
annu.komulainen@nyyti.fi
Netta Mäkinen, suunnittelija
netta.makinen@nyyti.fi

Graafinen ilme
Kampanjan graafisesta ilmeestä vastaa Janika Lähdes.

#ruuhkakevät #opiskelijoidenmielenterveyspäivä