Nyyti ry — Käytäntö

Nyytin Elämäntaitokurssi on ryhmämuotoinen ja vertaistuellinen menetelmä, joka tarjoaa keinoja oman hyvinvoinnin ja itsetuntemuksen vahvistamiseen. Kursseja voi toteuttaa sekä kasvokkaisina että verkkomuotoisesti ja ne soveltuvat erityisesti opiskelijoille, nuorille sekä nuorille aikuisille.

Nyyti ry on järjestänyt verkkomuotoisia Elämäntaitokursseja syksystä 2016 lähtien yhteistyössä Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiön (YTHS) sekä Suomen Mielenterveysseura kanssa. Kokemusten pohjalta on kehitetty mallinnus Elämäntaitokurssin järjestämiseen.

Mallinnuksessa kuvataan, millaisia vaiheita Elämäntaitokurssin toteuttamiseen liittyy sekä mitä asioita tulee ottaa huomioon ennen kurssin alkua, sen aikana ja sen päätyttyä. Mallinnus tarjoaa vinkkejä ja näkökulmia verkkomuotoisen Elämäntaitokurssin järjestämiseen.

Mallinnus tarjoaa vinkkejä ja näkökulmia verkkomuotoisen Elämäntaitokurssin järjestämiseen. Siinä kuvataan, millaisia työvaiheita kurssin järjestämiseen liittyy sekä mitä tulee ottaa huomioon ennen ryhmän alkua, sen aikana ja sen päätyttyä. Kurssin järjestämiseen voit tutustua niin oheisen Infograafin kuin varsinaisen mallinnuksen kautta.

Linkkejä:

Yhteystiedot: Nyyti ry, suunnittelija Annina Lindberg, annina.lindberg@nyyti.fi, 050 341 7473

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *