Nyyti ry — Käytäntö

Elämäntaitokurssin tavoitteena on vahvistaa osallistujan itsetuntemusta sekä antaa keinoja oman hyvinvoinnin lisäämiseen ja ylläpitämiseen. Kurssin avulla osallistuja voi löytää oivalluksia siitä, mistä itselle mielekäs ja hyvä arki rakentuu.

Elämäntaitokurssilla osallistujat voivat yhdessä harjoitella kurssin teemoihin liittyviä taitoja, jakaa kokemuksia ja saada tukea toisiltaan. Elämäntaitokurssin sisällöt ovat

 • Kohti itseni näköistä elämää: tarpeet, arvot ja tavoitteet
 • Hyvä arjen perusta: ruokailu, uni ja liikkuminen
 • Stressi, ajanhallinta ja rentoutuminen
 • Ajatusten tunnistaminen ja niiden kanssa työskentely
 • Tunteet, itsetuntemus ja itsetunto
 • Sosiaaliset taidot ja ihmissuhteet
 • Ole oman elämäsi tähti: voimavarat, ratkaisukeskeisyys ja unelmat

Työotteena Elämäntaitokurssilla on ratkaisukeskeisyys, voimavarojen vahvistaminen ja itsetuntemuksen lisääminen. Elämäntaitokurssi sopii erityisesti opiskelijoille, nuorille ja nuorille aikuisille.

Linkit:

Seuraavista oppaista löydät tietoa, vinkkejä ja välineitä sekä yksilö- ja ryhmätehtäviä elämäntaitokurssin toteuttamisen tueksi.

Yhteystiedot: Nyyti ry, Marjo Siltanen, marjo.siltanen@nyyti.fi, 050 449 9360

2 vastausta aiheeseen “Nyytin Elämäntaitokurssi®”

 1. Netta

  Moikka, olisiko mahdollista järjestää tällaista uudelleen, että pääsisi osalliseksi?
  Jos on tulossa lisää tällaista toimintaa, niin mistä voisin löytää tietoa itselleni osallistumiseen ja ilmottautumiseen.

 2. Laura Porevirta

  Moikka! Nyytin Elämäntaitokurssi verkossa on toteutumassa taas tänä keväänä ja ajankohtainen tieto ryhmätoiminnoista löytyy täältä. Jos haluat pysyä ajan tasalla mitä Nyytissä tapahtuu ja saada tiedon suoraan sähköpostiisi, kannattaa tilata myös meidän uutiskirjeemme Nyyti Vinkkaa täältä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *