Ohjaajakoulutukset

NYYTIN ELÄMÄNTAITOKURSSI® -ohjaajakoulutukset

Nyytin Elämäntaitokurssin ohjaajakoulutus antaa työkaluja hyvinvointiin ja elämänhallintaan liittyvien teemojen käsittelyyn opiskelijoiden, nuorten ja nuorten aikuisten kanssa. Koulutuksen myötä saat valmiuksia ryhmämuotoisen Elämäntaitokurssin ohjaamiseen itsenäisesti.

Elämäntaitokurssin teemoja voi käsitellä myös lyhyemmissä työpajoissa, sparraushetkissä tai konsultaatiopäivässä. Jos olet kiinnostunut lyhyemmistä työskentelyhetkistä Elämäntaitokurssin parissa, ota yhteyttä ja kysele lisätietoja: suunnittelija Annina Lindberg, 050 341 7473, annina.lindberg@nyyti.fi

Viestintämateriaalit -sivulta löydät Elämäntaitokurssin tähti-logon.

Tulevat ohjaajakoulutukset

Ohjaajakoulutus toukokuussa 2017, lue lisää >>

Kysymyksiä ja vastauksia ohjaajakoulutuksesta

Mistä koulutuksessa on kyse?

Koulutuksen keskeinen ydin pohjaa ryhmämuotoiseen Elämäntaitokurssiin, jossa opiskelijat voivat yhdessä harjoitella kurssin teemoihin liittyviä taitoja, jakaa kokemuksia ja saada tukea toisiltaan. Tutustu tarkemmin Elämäntaitokurssin sisältöihin:

Työotteena Elämäntaitokurssilla on ratkaisukeskeisyys, voimavarojen vahvistaminen ja itsetuntemuksen lisääminen. Elämäntaitokurssilla käsitellään asioita voimavarakeskeisesti siihen keskittyen mikä toimii ja mikä on jo hyvin, sekä mitä opiskelija itse voi tehdä oman hyvinvoinnin edistämiseksi.

Kenelle ohjaajakoulutus on tarkoitettu?

Koulutus on tarkoitettu opiskelijoiden, nuorten ja nuorten aikuisten parissa työskenteleville ammattilaisille.

Millainen on koulutuksen sisältö?

Koulutus koostuu lähitapaamisista ja niissä toteutettavista harjoituksista, keskusteluista ja teoriasisällöistä. Tämän lisäksi koulutukseen liittyy itsenäisiä tehtäviä lähitapaamisten ulkopuolella.

Lue tarkemmin ohjaajakoulutuksen sisällöistä.

Miten pääsen mukaan ohjaajakoulutukseen?

Sinulla on kaksi tapaa osallistua Elämäntaitokurssin ohjaajakoulutukseen:

  1. Koulutus omassa työyhteisössäsi

Onko työpaikallasi enemmänkin elämäntaitojen ohjaamisesta  kiinnostuneita ja innokkaita henkilöitä? Kokoa porukka omasta työyhteisöstäsi ja ota meihin yhteyttä saadaksenne koulutuksen, jonka lähiopetuksen kestoa ja toteutustapoja voidaan räätälöidä tarpeidenne mukaan.

Tulosta esite.

Ota yhteyttä ja kysele lisätietoja: suunnittelija Annina Lindberg, 050 341 7473, annina.lindberg@nyyti.fi

2. Avoimet ohjaajakoulutukset

Järjestämme myös avoimia ohjaajakoulutuksia. Saat tietoa tulevista avoimista ohjaajakoulutuksista kohdasta Tulevat ohjaajakoulutukset sekä tapahtumakalenteristamme.

Miksi koulutukseen kannattaa tulla?

Koulutus antaa valmiuksia

  • Tukea opiskelijoita arjen haasteissa
  • Tukea opiskelijoita ratkaisuhakuisuudessa ja itsetuntemuksen lisäämisessä
  • Ohjata opiskelijoita voimavaralähtöisesti ryhmämuotoisen menetelmän avulla

Koulutuksen käytyäsi saat ohjaajakoulutettujen yhteisön työsi tueksi

  • Tähtiryhmä eli ohjaajakoulutuksen käyneiden ammattilaisten ryhmä mahdollistaa yhteydenpidon ja ajatusten vaihtamisen muiden ohjaajakoulutettujen kanssa.
  • Vuosittain järjestettävät verkostopäivät tarjoavat mielenkiintoisia esityksiä ja puheenaiheita kurssin aihealueisiin liittyen sekä tilaisuuden vaihtaa kokemuksia ja hyviä käytäntöjä.
  • Saat myös uutiskirje ”Tähtiuutiset” sekä jäsenyyden Facebookissa toimivaan Tähtiryhmään.
  • Tähtiryhmäläisenä pysyt ajan tasalla keskeisestä toiminnasta Elämäntaitokursseihin liittyen.
Mitä koulutuksen suorittaminen edellyttää?

Koulutus edellyttää osallistumista kaikkiin lähitapaamisiin, sekä annettujen tehtävien tekemistä. Koulutuksesta saa todistuksen.

Mikä on koulutuksen hinta?

Koulutus on maksullinen. Lisätietoa koulutuksen hinnasta saat kyseisen koulutuksen ilmoittautumisen yhteydessä.

Mihin koulutusta ei ole tarkoitettu?

Koulutus ei anna oikeutta järjestää maksullisia kursseja, toimia palkkioperustaisena ohjaajana eikä oikeutta kouluttaa Elämäntaitokurssin ohjaajia.

Miten käytän tavaramerkkiä?

NYYTIN ELÄMÄNTAITOKURSSI® on rekisteröity tavaramerkki, joka on hyvä ottaa huomioon Nyytin kehittämän konseptin mukaisia Elämäntaitokursseja järjestettäessä. Lue lisää tavaramerkistä.