Hyppää sisältöön

Apua sosiaaliseen jännittämiseen kehomieli-harjoituksista -webinaari

Edessä tärkeä esitelmä, uusiin ihmisiin tutustumista, ryhmässä työskentelyä tai muuta huomion kohteena olemista? Kädet tärisee, punastuttaa ja hikoiluttaa. Pitäisi avata suunsa, mutta tuntuu, että mieli tyhjenee ja sanat katoavat. Sosiaalinen jännittäminen vie valtavasti energiaa, aiheuttaa stressiä ja saa tulevaisuuden näyttämään epävarmalta. Jännittäminen on hyvin yleinen ongelma, mutta valitettavan usein sen säätelyyn ei ole sopivia keinoja.

Apua sosiaaliseen jännittämiseen kehomieli-harjoituksista on toiminnallinen webinaari kenelle tahansa opiskelijalle, joka kokee opiskeluarkeen paluuseen liittyvää jännittämistä. Webinaari pidetään tiistaina 27. elokuuta klo 18.00 – 19.30 zoomissa. Webinaariin on ennakkoilmoittautuminen (löydät linkin sivun alalaidasta).

Webinaarin ohjaajana toimii Nyytin pro bono -yhteistyökumppani Tiia Minaya, joka on koulutukseltaan sosionomi (AMK), sertifioitu TRE-ohjaaja, Mindfulness-ohjaaja CFM, ratkaisukeskeinen valmentaja sekä EFT-ohjaaja.

Tässä webinaarissa opit, miten jännittämistä voi lieventää erilaisten kehomieli-harjoitusten avulla. Saat käytännön keinoja siihen, miten rauhoittaa omaa hermostoa, vahvistaa sisäisen turvan tunnetta sekä luottamusta kykyyn selviytyä jännittävissä tilanteissa. Voit osallistua tapaamiseen ilman kameraa, täysin anonyymina Zoom Webinar ohjelmiston kautta. Jaamme kokemuksia harjoituksista chatin välityksellä.

Ennakkoilmoittautuminen webinaariin on avoinna. Linkki ilmoittautumiseen löytyy täältä. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: Laura Kallio Nyyti ry, laura.kallio@nyyti.