Jaa oma vertaistarinasi


Kuvassa vaaleanpunainen, piirretty tabletti-tietokone jonka näytöllä on tekstiä. Oletko korkeakouluopiskelija ja haluaisit jakaa vertaistarinasi yhteisöllisyydestä hankkeelle?

Yhdessä yhteisöksi -hankkeen verkkosivuille kerätään yhteensä 10 vertaistarinaa. Vertaistarinoilla tarkoitetaan omakohtaisia kertomuksia, joissa kirjoittaja avaa omia kokemuksiaan siitä miten ja missä hän on kokenut yhteisöllisyyttä omassa korkeakoulussaan. Mikäli olet kokenut myös yksinäisyyttä ja yhteisö on pystynyt sinua auttamaan tämän kokemuksen kanssa, on sekin hyvä tuoda esiin.

Tarkoituksena on, että yhteisöllisyydestä tietoa hakevat pääsisivät lukemaan konkreettisista keinoista, joilla yhteisöllisyytä voidaan lisätä. Kenties juuri sinun korkeakoulussasi on järjestetty jotain sellaista toimintaa, mitä vasta muualla mietitään?

Miten tarinan voi tuottaa?

Tarinan ei tarvitse olla pitkä, se voi olla esimerkiksi vajaan A4-liuskan mittainen teksti tai lyhyempikin. Mikäli koet että olet valmis kertomaan yhteisöllisyyden kokemuksestasi videolla, on sekin mahdollista!

Ota yhteyttä hankkeen koordinaattoriin ja suunnitellaan yhdessä, miten ja minkä mittaisena voisit tuottaa oman vertaistarinasi!

Henna Sihvonen, hankekoordinaattori 19.12.2019 asti
henna.sihvonen@nyyti.fi

Tuomas Meriö, hankekoordinaattori 1.1.2020 alkaen
tuomas.merio@nyyti.fi