Hyppää sisältöön

Hankkeen avoin julistepohja, viestintä ja tukimateriaalit


Instagram ja muu sosiaalinen media

Yhdessä yhteisöksi -hankkeen edistymistä sekä kiinnostavia nostoja yhteisöllisyyteen, porukkaan kuulumiseen ja yksinäisyyden ehkäisemiseen liittyen löydät Instagram-tilimme kautta @yhdessayhteisoksi.

Sisällöistä tykkäämällä ja niitä jakamalla voit omalta osaltasi levittää yhteisöllistä ilmapiiriä!Sosiaalisessa mediassa tunnistat meidät ja meihin liittyvät aiheet hashtageista

#yhdessäyhteisöksi
#eijätetäketäänyksin
#mukaanporukoihin
#yhteisöllisyydestähyvinvointia.

Voit osallistua näiden tunnisteiden kautta myös itse sisällöntuotantoon somessa.

Oman Instagram-tilin lisäksi vaikutamme Nyytin kanavissa niin Facebookin, Instagramin kuin Twitterinkin puolella. Kannattaa seurata!

Avoin julistepohja

Hankkeen avoin julistepohja (ppt-pohja, FI) on  kaikkien yhteisöllisyyden edistämisestä kiinnostuneiden vapaasti käytettävissä. Voit hyödyntää julistepohjaa omien yhteisöllisyyttä lisäävien tapahtumiesi yhteydessä. Mikäli kaipaat muuta visuaalista materiaalia oman työsi tueksi, olethan rohkeasti yhteydessä.

Myös hankkeen valmiiksi painettua julistetta (A2-koko) voit tilata kauttamme.

Tukimateriaalit

Hankkeelle on kerätty syksyllä 2018 ja keväällä 2019 erilaisia ideoita, joilla kehittää yhteisöllisyyttä korkeakouluympäristössä. Ideoita kerättiin mm. ständeillä ja erilaisissa työpajoissa. Ideat ovat vapaasti käytettävissä. Mikäli haluat lähteä edistämään ideoiden pohjalta oman korkeakouluympäristösi yhteisöllisyyttä, olethan meihin yhteydessä. On tärkeää kuulla, miten ideoita on toteutettu ja miten ne ovat toimineet.

Yhdessä yhteisöksi -hankkeen ideapaperi (pdf)

 

Lisätietoja hankkeen materiaaleista ja viestinnästä:

Tuomas Meriö, hankekoordinaattori
tuomas.merio@nyyti.fi