Hyppää sisältöön

mielenTEKoja-chat

Kaksi naisoletettua halaavat valoisassa huoneessa, jossa istuu kaksi miesoletettua

Suuri kiitos kaikille, jotka jakoivat kanssamme ajatuksiaan ja tunteitaan toimintamme aikana!

mielenTEKoja-chatin toiminta on päättynyt. Chat oli maksuton matalan kynnyksen vertaistukikanava kaikille korkeakouluopiskelijoille. Chatissa päivystivät Nyytin kouluttamat vertaispäivystäjät, eli toiset opiskelijat. Tukena toimi Nyytin työntekijä. Chatin tarjosivat
Nyyti ry ja TEK.


Chatin aukioloajat

Chat oli auki 7.10.2021 – 21.3.2022. Chat oli auki joka viikko maanantaisin ja torstaisin klo 17-19, paitsi maaliskuussa 2022 kerran viikossa maanantaisin. Kerran viikossa päivystettiin myös englanniksi. Chat toimi drop in -periaatteella, eli juttelemaan sai tulla ja palata aina, kun siltä tuntui millä tahansa asialla.


Miten pääsen chattiin?

mielenTEKoja-chat aukesi sivun alalaidassa olevasta sinisestä ponnahdusikkunasta. Löydät edelleen lisätietoa mielen hyvinvoinnista ja muista auttavista tahoista keltaisen botin valikosta. mielenTEKoja-chatin ja sen bottipalveluiden teknisenä alustana toimi Ninchat.

Mistä muualta saan apua?

Jatkossa vertaistukea tarjoaa Nyytin ryhmächat. Jos kaipaat chatin lisäksi muunlaista apua terveyden, hyvinvoinnin tai elämän haasteisiin, tutustu Nyytin Löydä apua -osioon. Suosittelemme aina olemaan yhteydessä myös terveydenhuollon ammattilaiseen, kun oma hyvinvointi askarruttaa. Jos olet akuutissa vaarassa, soita 112.