Hyppää sisältöön

Tule mukaan vaikuttamaan!

Hanki joku kiva harrastus, vietä vähemmän aikaa somessa, pidä kiitollisuuspäiväkirjaa, syö enemmän vihanneksia, ympäröi itsesi positiivisilla ihmisillä. Ja ennen kaikkea muista – aina on olemassa joku, jolla menee vielä huonommin. 😉

On aika keksiä parempia ideoita!

Tutkimusten mukaan pandemia on heikentänyt opiskelijoiden hyvinvointia, eivätkä tekniikan ja matemaattis-luonnontieteellisten alojen opiskelijat valitettavasti ole poikkeus. Voimme sanoa melko varmasti, että se porukka on kyllä kokeillut näitä kaikkia vinkkejä mielialan kohentamiseksi. Paitsi ehkä sitä kiitollisuuspäiväkirjaa, eihän siihen riitä aika, kun opintojen ohella pitäisi ennättää käydä töissäkin.

Keräämme nyt ryhmän korkeakouluopiskelijoita, joiden kanssa käärimme hihat – haluamme vaikuttaa, rakentaa ideoita ja oppia toisiltamme. Tehdä mielenTEKoja. Hae mukaan mielenTEKoja-työpajoihin ja rekrytoi sopiva kaverikin!

Miten pääsen mukaan?

Osallistu vaikuttamistyöpajoihin – täytä hakulomake tästä linkistä!

Näkökulmia on niin monta kuin on opiskelijaakin, ja siksi tarvitsemme mukaan juuri sinut. Meistä jokaisella on nimittäin mielenterveys, ihan kuin terveys yleensäkin. Tämä koskee siis myös sinua.

Järjestämme opiskelijaryhmälle kaksi vaikuttamistyöpajaa, joissa kehitellään ideoita ja tekoja opiskelijoiden mielenterveyden edistämiseksi. Vaikuttavimmat ideat ja näkökulmat toteutetaan viestinnän ja vaikuttamisen ammattilaisten tukemana vuoden 2022 alussa.

Työpajat järjestetään mahdollisuuksien mukaan livenä Helsingissä ma 29.11. ja ma 13.12.2021, klo 17-20. (Huom. päivämäärät muuttuneet alkuperäisestä.) Osallistujia toivotaan kaikkialta Suomesta. Matkakulut toiselta paikkakunnalta korvataan ja majoitus järjestetään tarvittaessa.

Mitä muuta tulee tietää?

Projektin aikana TEK ja Nyyti ry kertovat aiheesta enemmän ja luova suunnittelutoimisto Måndag sparraa liittyen luovaan suunnitteluun ja markkinointiin. Osallistumisesta saa todistuksen toiminnan päätyttyä. Mahdollisuutta sisällyttää työpajat osaksi omaa tutkintoa kannattaa selvittää suoraan omalta oppilaitokselta.

Haku on avoin kaikille korkeakouluopiskelijoille kautta Suomen. Ennakkotietoja tai -taitoja ei edellytetä. Erityisesti toivomme mukaan tekniikan ja matemaattis-luonnontieteellisten alojen opiskelijoita eri paikkakunnilta. Työpajat järjestetään suomeksi. Projekti päättyy vuoden 2022 puolella.

Kiinnostuitko? Lisätiedot: Sanna Seppänen, sanna.seppanen@nyyti.fi, p. 050 5531744

Työpajat toteutetaan osana Nyytin ja Tekniikan akateemiset TEKin mielenTEKoja-toimintaa.