Hyppää sisältöön

Miesten vuoro -vertaiskeskustelutuokiot

Väsyttääkö? Onko sosiaalinen elämä kuin saavuttamaton kangastus horisontissa? Lipuuko valmistuminen uhkaavasti kohti viemäriä? Kenelle tästä nyt edes kertoisi…

Tätä varten on Miesten vuoro! Viime keväänä suuren suosion saavuttaneet Nyyti ry:n vertaiskeskustelutuokiot saavat nyt jatkoa osana mielenTEKoja-toimintaa. Tule kuulolle ja osallistu keskusteluun!

MIESTEN VUOROJEN  TEEMAT JA AIKATAULU:

ke 24.11 klo 17-19: Jaksaminen

ke 1.12. klo 17-19: Ihmissuhteet ja yksinäisyys 

ke 8.12. klo 17-19: Avun pyytäminen

ke 15.12. klo 17-19: Epävarmuus tulevaisuudesta

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu mukaan Miesten vuoroille tästä linkistä avautuvalla ilmoittautumislomakkeella.

Turvallisen tilan takaamiseksi ja suunnittelun helpottamiseksi vertaiskeskustelutuokioihin täytyy ilmoittautua ennakkoon. Ilmoittautuneet saavat osallistumislinkin sähköpostiinsa tuokiota edeltävänä päivänä.

Varmistat paikkasi ilmoittautumalla viimeistään tuokiota edeltävänä päivänä eli tiistaina kello 12.00 mennessä. Voit ilmoittautua yhteen tai useampiin tuokioihin kerralla. Ilmoittautumalla sitoudut osallistumaan.

Mikä ihmeen Miesten vuoro?

Miesten vuorot ovat opiskelijoiden juttutuokioita, jotka toteutetaan Zoomissa neljänä peräkkäisenä keskiviikkona marras-joulukuussa 2021. Tuokioissa jaetaan ajatuksia ja tuntemuksia vaihtuvista teemoista ohjatusti miesten kesken. Keskustelua luotsaa Henri Heikintalo Nyyti ry:stä.

Tuokiot on suunnattu erityisesti tekniikan ja matemaattis-luonnontieteellisten alojen opiskelijoille, mutta kaikki mieheksi itsensä identifioivat opiskelijat alasta riippumatta ovat tervetulleita mukaan.

Miesten vuoro -verstaiskeskustelutuokioon voit tulla vaikka joka viikko tai vain kerran – ihan oman fiiliksesi mukaan! Voit osallistua keskusteluun omalla nimelläsi, lempinimelläsi tai anonyymillä nimimerkillä. Tuokioihin osallistuminen on mahdollista video- ja ääniyhteyksin sekä chatissa. 

TUOKIOIDEN PERIAATTEET

Tuokioissa sovellamme seuraavia turvallisemman tilan periaatteita, joihin ilmoittautumalla sitoudut: 

  • Ole kunnioittava – älä kyseenalaista toisten kokemusta. Kunnioita toisten fyysisiä, psyykkisiä ja emotionaalisia rajoja. 
  • Älä oleta – ole avoin ja kuuntele. 
  • Anna tilaa – huolehdi, että kaikki tulevat keskusteluissa kuulluksi ja pääsevät osalliseksi. 
  • Pidä huoli, että sinulla ja muilla on kivaa – jos kaipaat ongelmatilanteisiin apua tai tukea, pyydä sitä ohjaajalta. 

LISÄTIETOJA TUOKIOISTA

Jos jokin pohdituttaa Miesten vuoroihin liittyen – ota yhteyttä meihin:

MielenTEKoja-toimintaa toteutetaan yhteistyössä Tekniikan akateemiset TEKin kanssa. Toiminnan tavoitteena on edistää korkeakouluopiskelijoiden mielen hyvinvointia ja opiskelukykyä teknillisillä ja matemaattis-luonnontieteellisillä aloilla.